Klik hieronder voor de selectie(eind)standen outdoor 2019:

Pony’s dressuur en afdelingsdressuur

Pony’s springen

Paarden dressuur en afdelingsdressuur

Paarden springen

(Laatste update 21-05-2019)

Voor vragen omtrent de selectiestanden raadpleeg het desbetreffende disciplinewedstrijdsecretariaat, e-mailadressen zie: Bestuur.

Selectie(eind)standen worden indien nodig bijgewerkt, check deze dus regelmatig.

Tijdens de laatste selectiewedstrijden worden de kringkampioenen gehuldigd; de huldigingen van de paarden dressuurkampioenen zijn te voet, tijdens de prijsuitreikingen, de huldigingen van de kampioenen paarden springen zijn te paard en worden in het dagprogramma ingelast. De huldigingen van de ponykampioenen dressuur en springen zijn op de pony en worden eveneens in het dagprogramma ingelast.

Combinaties die afgevaardigd zijn naar de Brabantse kampioenschappen moeten voor de sluitingsdatum zelf inschrijven voor de Brabantse kampioenschappen via Mijn KNHS, zoekterm Zijtaart. Bij de eindstand van de selectiestanden staat vermeld wanneer de aanmelding binnen moet zijn.

Combinaties moeten aan het wedstrijdsecretariaat van de desbetreffende discipline doorgeven als ze NIET willen deelnemen zodat de reservecombinaties opgeroepen kunnen worden.  E-mailadressen zie: Bestuur.