jul 10 2015

Kring Eindhoven de Kempen organiseert in samenwerking met rijvereniging de Odradaruiters Eersel een tweetal trainingen speciaal voor dressuurcombinaties die afgevaardigd zijn naar de Brabantse kampioenschappen outdoor 2015 in de klasse B t/m Z2 paarden en pony’s. Bovendien bestaat de mogelijkheid om (bij voldoende deelname) een kür op muziek te rijden in de klasse Z2 paarden en pony’s.

De ruiters en amazones wordt de gelegenheid geboden om hier hun dressuurproef te rijden die beoordeeld zal worden door ervaren juryleden. Na de proef krijgen de combinaties een uitgebreide mondelinge toelichting van de juryleden. Tevens bestaat de mogelijkheid om de begeleiders de proef te laten filmen vanuit het standpunt van de jury, waarbij het jurycommentaar duidelijk hoorbaar is zodat je de video thuis op je gemak nog eens kunt bekijken.

Kortom, een unieke gelegenheid om je proef nog eens extra te oefenen en goed voorbereid op de kampioenschappen te verschijnen. Uiteraard is op deze gezellige avonden het terras geopend waar je kunt genieten van een drankje of hapje.

Datum en locatie: woensdagavond 5 augustus (paarden) en donderdagavond 6 augustus (pony’s). Aanvang 18.00 uur.

De trainingen worden gehouden op het terrein van de Odradaruiters genaamd “De Bremekker” gelegen aan Hees 4a te Eersel.

Er wordt gereden in volledig wedstrijdtenue.

Inschrijven voor woensdag 29 juli bij de DA-dressuur, Corinne Latour-van der Maat.                                                                                                                              Mail: da-dressuur@knhskringeindhovendekempen.nl   Tel.: 06-28679062 ovv. naam ruiter/amazone, naam paard/pony en klasse.

Inschrijfgeld: 5 euro. Ter plaatse voldoen.

Starttijden komen ongeveer een week voor de trainingsavonden op deze pagina en op Facebook.

Graag tot ziens op 5 of 6 augustus!

Comment

 1. Monique van gennip schreef:

  Super leuk dat deze trainingen gegeven worden.Helaas kunnen wij niet deelnemen i.v.m onze vakantie.Groetjes Monique van Gennip

  1. Martine schreef:

   Hallo Monique,
   jammer dat jullie niet mee kunnen doen maar vakantie is ook leuk!
   Groetjes, Corinne Latour-van der Maat

Leave a reply