okt 12 2015

De KNHS regio Noord Brabant heeft het initiatief genomen om de Eventing in onze Regio te stimuleren door het aanbieden van de volgende trainingen:

Kennismakingstraining Eventing:

Tijdens deze kennismaking van totaal 90 minuten zullen René van de Loo en/of Renske Kroese de deelnemers begeleiden in een terreintraining en zullen zij meer informatie verstrekken over de eventingsport. De kennismakingstrainingen staan gepland op 7 en 8 november 2015 in Leende en Rijsbergen of Baarle Nassau. De kosten voor deze kennismakingstraining bedragen € 10.00 per deelnemer.

Om aan deze kennismaking deel te kunnen nemen gelden de volgende voorwaarden:

– De deelnemer heeft voor de kennismakingstraining minimaal met 1 paard of pony een klassering springen B +1 behaald. – Het paard of de pony waarmee wordt deelgenomen aan de kennismakingstraining is minimaal 4 jaar. – Als de trainers het onverantwoord achten hebben zij het recht de terreintraining vroegtijdig te beëindigen.

Aanmelden voor deze kennismaking kan tot en met 25 oktober 2015 door het sturen van een mail aan het wedstrijdsecretariaat van de regio: wsnoordbrabant@gmail.com Vermeld in de mail je naam, naam paard of pony en combinatienummer. Na 25 oktober maken de trainers een indeling van de dagen en informeren wij je over de datum, tijd en locatie waar je ingedeeld bent.

Regiotraining Eventing:

Deze training is opengesteld voor combinaties aan de eventingsport tot en met de klasse L (paarden of pony’s). Deelnemers aan de kennismakingstraining kunnen na overleg met de trainers ook opgeven voor deze trainingen. De training zal bestaan uit 4 terreintrainingen, een theorie avond en als afsluiting een oefenwedstrijd. De trainingen worden gegeven door Rene van der Loo en/of Renske Kroese in Leende, Rijsbergen of Baarle Nassau op 12 december 2015, 9 januari 2016, 30 januari 2016 en 20 februari 2016. Als door de weersomstandigheden een training niet door kan gaan zullen deze trainingen alsnog gegeven worden op 16 januari 2016 en/of 27 februari 2016. De datum van de theorie avond wordt nog nader bepaald. De afsluitende dag staat voorlopig gepland in het 2e weekend van maart in Baarle Nassau. De groepen worden ingedeeld op niveau (klasse). Het inschrijfgeld voor deze trainingen bedraagt totaal € 75.00 en dient per bank voldaan te worden voor de eerste training. Per deelnemer wordt een deelname overeenkomst opgesteld die eveneens voor aanvang van de trainingen ondertekend dient te worden.

Aanmelden voor deze trainingen kan tot en met 15 november 2015 door het sturen van een mail aan het wedstrijdsecretariaat van de regio: wsnoordbrabant@gmail.com Vermeld in de mail je naam, naam paard of pony en combinatienummer. Na 15 november maken de trainers een indeling van de groepen en informeren wij je over de tijd en locatie waar de training gegeven wordt.

Leave a reply