nov 17 2015

HSV St Martinus Boxtel  organiseert een kur op muziek competitie januari en februari 2016

Hippische Sport Vereniging St Martinus Boxtel gaat in Januari en Februari 2016 voor de derde keer op rij, een competitie Kür op muziek voor viertallen  organiseren.
In samenwerking met Indoor Brabant is afgesproken dat de finale van deze competitie op Indoor Brabant 2016 gereden gaat worden.
In het verleden organiseerde de KNHS een dergelijke  competitie. Veel verenigingen oefenden de hele winter in team verband voor deze  competitie. Uit het hele land deden er teams mee. HSV St Martinus Boxtel is altijd actief geweest in het rijden van teamdressuur. De vereniging merkt dat vooral de saamhorigheid in de vereniging vergroot werd door in de winter periode gezamenlijk aan een of meerdere Küren te werken.  Dit gold voor zowel paarden ruiters als ponyruiters..

Ook dit jaar zullen er weer  drie wedstrijden georganiseerd worden. Elke wedstrijd heeft verschillende juryleden.  Pony 4-tallen en paarden 4-talllen zullen hun eigen competitie rijden, bij voldoende inschrijvingen ook per klasse gescheiden. Bij kleine rubrieken zal er  in handicap worden gereden. De 2 beste resultaten zullen meetellen als selectie voor de finale op Indoor Brabant. De zes best presterende teams mogen voor het over-all klassement de strijd aangaan op Indoor Brabant. Natuurlijk zullen er mooie dagprijzen zijn, en de over-all winnaar zal, buiten de eeuwige roem en eer, ook een mooi prijzen pakket overhandigd krijgen.

De data voor de competitie wedstrijden zijn: Zaterdag   16/1 2016, Zondag 14/2 2016 en Zondag 28/2 2016 Natuurlijk worden deze wedstrijden georganiseerd volgens de KNHS richtlijnen.
Voor aanmelding verwijst HSV St Martinus u graag naar het vraagprogramma op de wedstrijdkalender van de KNHS, vermeld onder Team dressuur.
Verdere informatie kunt u krijgen op de facebookpagina van HSV St Martinus.
Of via het wedstrijdsecretariaat: Leo Hoogenboom leo-corienhoogenboom@kpnmail.nl

Leave a reply