I.v.m. een droesuitbraak bij manege Sonniushof in Son en Breugel kunnen hier voorlopig geen wedstrijden worden georganiseerd. De laatste selectiewedstrijd springen pony’s, die gepland stond op zondag 15 januari, zal dus komen te vervallen. 

Zoals ook in het kringreglement is opgenomen wijzigt de formule voor afvaardiging nu. In plaats van de beste 3 van de 4 resultaten tellen nu de beste 2 van de 3 resultaten. De einduitslag zal z.s.m. op de website van onze kring geplaatst worden. Daarop is te zien welke ruiters kringkampioen geworden zijn en wat de verdere plaatsingsvolgorde is. 

Hoe we de huldiging van de kringkampioenen gaan vormgeven is nog niet besloten. Zodra hier duidelijkheid over is zal ook deze informatie op onze website geplaatst worden. 

Het aantal combinaties dat wordt afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen is nog niet bekend. Dit wordt volgende week tijdens een bestuursvergadering van het regiobestuur vastgesteld en dan wordt ook dit op de website van onze kring gepubliceerd. 

Leave a reply