nov 20 2017

HSV St Martinus Boxtel  organiseert een kür op muziek competitie januari en februari 2017

Hippische Sport Vereniging St Martinus Boxtel gaat in December 2017 Januari en Februari 2018 voor de vierde keer op rij, een competitie kür op muziek voor viertallen  organiseren. In samenwerking met Indoor Brabant is afgesproken dat de finale van deze competitie op Indoor Brabant 2018 gereden gaat worden. In het verleden organiseerde de KNHS een dergelijke  competitie. Veel verenigingen oefenden de hele winter in team verband voor deze  competitie. Uit het hele land deden er teams mee. HSV St Martinus Boxtel is altijd actief geweest in het rijden van teamdressuur. De vereniging merkt dat vooral de saamhorigheid in de vereniging vergroot werd door in de winter periode gezamenlijk aan een of meerdere kuren te werken.  Dit gold voor zowel paarden ruiters als ponyruiters.

Ook dit jaar zullen er weer  drie wedstrijden georganiseerd worden. Elke wedstrijd heeft verschillende juryleden.  Pony 4-tallen en paarden 4-talllen zullen hun eigen competitie rijden, bij voldoende inschrijvingen ook per klasse gescheiden. Bij kleine rubrieken zal er  in handicap worden gereden. De 3 beste resultaten zullen meetellen als selectie voor de finale op Indoor Brabant. De zes best presterende teams in het Z, 3 paarden teams en 3 pony teams, mogen voor het over-all klassement de strijd aangaan op Indoor Brabant. Natuurlijk zullen er mooie dagprijzen zijn, en de over-all winnaar zal, buiten de eeuwige roem en eer, ook een mooi prijzen pakket overhandigd krijgen.

De data voor de competitie wedstrijden zijn: Zaterdag   23/12/ 2017 Hsv St Martinus Boxtel, Zondag 21/1 2018 (bij het Keelven in Someren) en Zondag 25/2 2018 Hsv St Martinus Boxtel.

Daarnaast organiseren wij dit jaar pas de deux voor paarden en pony’s. Deze rijden ieder in hun eigen klasse en zullen apart worden beloond.

Ook bieden wij de mogelijkheid om Kur op muziek te oefenen voor Z2 combinaties onder het toeziend oog van een deskundige jury. Een mooie opstap voor de Brabantse Kampioenschappen.

Natuurlijk worden deze wedstrijden georganiseerd volgens de KNHS richtlijnen. Voor aanmelding verwijst HSV St Martinus u graag naar het vraagprogramma op de wedstrijdkalender van de KNHS, vermeld onder Team dressuur. Verdere informatie kunt u krijgen op de facebookpagina van HSV St Martinus. Of via het wedstrijdsecretariaat: dressuurboxtel@gmail.com

 

 

Leave a reply