nov 30 2017

Tijdens de dressuurwedstrijden, die van 24 tot en met 26 november bij Academy Bartels werden georganiseerd, werden twee talentenprijzen beschikbaar gesteld. Winnaars werden Michelle Kramer van Ponyclub de Kempen Ruiters uit Westerhoven en Nicole Roefs van de rijvereniging uit Leende. Beide winnaars krijgen een les van Tineke en Imke Bartels aangeboden, gecombineerd met een ontvangst, rondleiding en clinic op Academy Bartels. Ze mogen beiden 25 leden van hun vereniging meenemen op deze leerzame en gezellige middag. De Talentenprijzen werden uitgereikt door Niels van Limpt, bestuurslid van de Stichting Sport en Recreatie, en Tineke Bartels.

Tineke: wij willen als Talenten Training Centrum meer doen voor de talentontwikkeling in Brabant. Daarom hebben we, samen met het regiobestuur van de KNHS, Kring Eindhoven en de rijvereniging de Mierden, om de tafel gezeten. Deze dressuurwedstrijden en de Talentenprijzen zijn de eerste stap. In de komende maanden is Academy Bartels gastheer van een zevental bijeenkomsten van de regiotalenten en de beloften van het Brabantse Talentenplan. En er komen ook bijeenkomsten van Brabantse trainers in de disciplines dressuur, springen en eventing. De regio Brabant en Academy Bartels gaan samenwerken aan de opzet van een Brabants Trainersplatform.

Leave a reply