jun 15 2018

NIEUWE INSCHRIJFPROCEDURE VOOR DE COMBINATIES DIE AFGEVAARDIGD WORDEN NAAR DE REGIOKAMPIOENSCHAPPEN

Graag je aandacht voor de nieuwe manier van inschrijven voor de Regiokampioenschappen die op 28 en 29 juli 2018 gehouden worden in Stevensbeek.

Het in werking treden van de privacywet op 25 mei 2018 heeft tot gevolg dat de combinatie die is afgevaardigd zichzelf voor de Regiokampioenschappen moet inschrijven via Mijn KNHS.

Inschrijven:

Inschrijven voor het Regio-kampioenschap doet de deelnemer via Mijn KNHS. Het wedstrijd secretariaat van de kring geeft bij de Regio aan welke deelnemers afgevaardigd worden naar het Regio kampioenschap. Als de controle op startgerechtigdheid gereed is, wordt de status van de combinaties die mogen starten op ‘Definitief’ gezet. Reservecombinaties worden op status ‘Wachtlijst’ gezet. Als een combinatie van de wachtlijst wordt ingezet, ontvangt hij/zij persoonlijk bericht van de Kring en wordt de status van zijn/haar inschrijving door de Regio aangepast naar ‘Definitief’. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inschrijving. Combinaties die zich inschrijven terwijl ze niet door de Kring zijn afgevaardigd worden ‘Afgewezen’. Wijzigingen of annulering moet de deelnemer schriftelijk door geven bij het wedstrijd secretariaat van de betreffende kring.

Sluitingsdatum inschrijven: 11 juli 2018 Wijzigingen doorgeven tot: 26 juli 2018 18.00 uur Startlijst gepubliceerd vanaf: uiterlijk 22 juli 2018 Reservecombinaties kunnen/zullen tot aan het tijdstip van doorgeven van wijzigingen worden opgeroepen.

Deelnemers die zich te laat inschrijven en/of te laat betalen, betalen € 2,50 (po)/€ 5,00 (pa) opslag per combinatie.

Het inschrijfgeld dient contant op de wedstrijddag te worden betaald.

Voor het vraagprogramma van de Regio Kampioenschappen verwijzen we je naar de site van KNHS Regio Brabant of copiëer de onderstaande link:

http://www.knhsregiobrabant.nl/…/RegiokampioenschappenOutdo…

Leave a reply