okt 2 2019
INFOAVOND CONCOURS 3.5
 
Op woensdag 23 oktober om 19.30u zullen we bij Manege De Molenberg te Leende een informatie bijeenkomst houden voor het werken met concours 3.5 Laura Verwijst zal deze avond informatie verstrekken, praktische uitleg met het systeem geven en daarnaast is er mogelijkheid om specifieke vragen te stellen.
 
Dit bericht is gericht aan alle personen die zich hiervoor hebben aangemeld maar tevens ook nogmaals aan de overige verenigingen van kring Eindhoven de Kempen zodat iedereen op de hoogte is van deze bijeenkomst en daardoor de mogelijkheid heeft om hierbij aanwezig te zijn.
 
Jullie worden verzocht een laptop mee te nemen zodat er ook daadwerkelijk handelingen met het systeem kunnen worden uitgevoerd.
 
Indien er vooraf al bepaalde vragen zijn graag doorgeven aan Stefanie Minkels zodat Laura zich hierop al specifiek kan voorbereiden.

Leave a reply