nov 20 2019

Vorige week maandag 4 november heeft het regiobestuur besloten dat zij niet toestaan dat de laatste selectiewedstrijd dressuur paarden pas op 11/12 januari verreden wordt. De startlijsten voor de Brabantse kampioenschappen zijn dan door het regiosecretariaat niet meer samen te stellen.

Hierdoor zijn wij helaas genoodzaakt deze wedstrijd als selectie te laten vervallen.

Als alternatief hebben de verenigingen uit St.Oedenrode en Nijnsel besloten om samen een extra wedstrijd te organiseren en wel op 4 en 5 januari, waardoor de ruiters de gelegenheid krijgen toch een selectie kunnen rijden. Dit zal dan voor alle klassen de laatste selectie zijn, dus deze dagen zullen de kringkampioenen bekend gemaakt en gehuldigd worden.

Zie ook:

http://knhskringeindhovendekempen.nl/wp-content/uploads/2019/11/selectiewedstrijden-INDOOR-2019-2020.pdf

Leave a reply