mei 22 2020

MEETMOMENTEN VOOR WINSTPUNTEN
Langzaamaan worden de regels ook in onze mooie paardensport versoepeld. Er mogen nog steeds geen wedstrijden georganiseerd worden maar wel zgn. “meetmomenten”. Dit zijn oefendagen waarop men voor winstpunten kan rijden bij officiĆ«le juryleden en officials maar waarbij er geen klassement wordt opgemaakt en geen prijzen worden uitgereikt.
Vanaf 1 juni mogen er door verenigingen en maneges zgn. “meetmomenten” georganiseerd worden. Dit kunnen oefendagen voor bijvoorbeeld dressuur, springen of eventing zijn.
Deze oefendagen moeten voldoen aan de voorwaarden gesteld door de KNHS en het RIVM. Deze voorwaarden worden voor 1 juni gecommuniceerd en zijn tzt te lezen op de sites van de betreffende instanties als ook op die van Kring Eindhoven de Kempen.
Wij houden jullie op de hoogte!

Leave a reply