jul 10 2020

ENQUETE: DE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST
‍♀️‍♂️‍♀️‍♂️‍♀️‍♂️
DOE MEE EN WIN EEN LEUKE PRIJS!

Beste ouders en ponyclubleden,
We weten allemaal dat het houden van een pony meer is dan 1 keer in de week rijden. Je moet echt elke dag even met hem bezig zijn. Als je ziet hoeveel plezier de kinderen met hun pony’s hebben dan doet je dat als ouder, familie en verenigingsbestuur heel erg goed.
De ponysport kent verschillende disciplines. Dressuur-, spring- en eventing wedstrijden en voor de allerkleinsten zijn er Bixie-rubrieken die een leuke, laagdrempelige opstap zijn voordat kinderen aan de meer serieuze wedstrijden toe zijn. Op de site van de KNHS vind je een uitgebreide pagina met allerlei informatie over Bixie.
Binnen kring Eindhoven de Kempen is er ook steeds meer vraag naar activiteiten. Hierin willen wij als kringbestuur graag een helpende hand bieden door samen met de verenigingen iets op te zetten om de ponysport nog meer leven in de blazen.
Bijgevoegd een 2 tal enquêtes waarvan 1 voor de vereniging en de andere voor de ouders van de ponyclubleden. Via deze weg dus ook de vraag om deze door te sturen naar de ouders/verzorgers van de jongste leden!
Doen jullie mee???
Vul de enquete in voor 01-08-2020!
Onder de ingevulde enquêtes worden leuke prijsjes verloot voor de jeugdleden!

Leave a reply