nov 7 2020

Mirjam van Lanen en Peter Timmers hebben de KNHS zilveren speld in ontvangst mogen nemen als dank voor hun enorme inzet de afgelopen jaren!

Mirjam van Lanen, vicevoorzitter regio Noord-Brabant

Mevrouw Mirjam van Lanen is in 2011 toegetreden tot ons regio bestuur Noord-Brabant en is sinds 2012 onze vicevoorzitter. De zeer succesvolle belofte training behoort tot haar portefeuille en zij was heel erg betrokken bij de totstandkoming van dit programma. Mirjam is lid van de KNHS sinds maart 1998 en is bijna continu bestuurslid geweest van LR en PC ST Hubertus te Mariaheide. In 2011 is zij voorzitter geworden van Kring Uden en na de samenvoeging in 2013 met Kring Cuyk is zij voorzitter geworden van de Kring Noordoost Brabant. Daarnaast is Mirjam ook actief als dressuurjurylid t/m ZZ-Licht niveau.

Mirjam betekent heel veel voor haar kring en de regio en daar zijn wij haar heel dankbaar voor.

Peter Timmers, algemeen secretaris regio Noord-Brabant

De heer Peter Timmers is in 2011 toegetreden tot het Regio bestuur en heeft toen de taak van algemeen secretaris op zich genomen. Peter heeft met enorm veel inzet zijn taak als secretaris 9 jaar uitgevoerd en deze op een voortreffelijke wijze invulling gegeven. Peter is sinds 1998 lid van de KNHS. Hij is voorzitter geweest van de voormalige kring Eersel de Kempen en sinds 2014 voorzitter van de Kring Eindhoven de Kempen, RV Willibrordus en PC De Duindravertjes. Peter was een uitstekende communicator naar Ermelo, de kringen, de verenigingen en de leden. Geen moeite was en is hem te veel. Peter is letterlijk een steunpilaar voor het bestuur en speciaal voor de voorzitters gedurende zijn periode in het bestuur. Wij zullen hem heel erg gaan missen.

Leave a reply