apr 25 2021

Mededeling betreffende de KNHS Brabantse Outdoor kampioenschappen 2021 Beste ruiters en amazones van de KNHS in Noord-Brabant,Wij hopen uiterlijk eind juni 2021 in alle kringen de selectiewedstrijden voor het outdoor kampioenschap 2021 te kunnen afsluiten. Op basis hiervan heeft het Regio bestuur een voorlopig programma gemaakt voor dit kampioenschap in Schijndel dat over de volgende 3 volgende weekenden verdeeld wordt:10 t/m 11 juli 2021 – 1e dressuur weekend Zaterdag 10 juli paarden klassen Z1, Z2, ZZL en M2.Zondag 11 juli paarden klassen B, L1, L2 en M1.Op vrijdag 16 juli rijden de nationale Para combinaties twee proeven dressuur als selectie voor deelname aan de Olympische Spelen. 17 t/m 18 juli 2021 – 2e dressuur weekendZaterdag 17 juli pony’s klassen B, L1 en L2 voor cat. AB/C/DE en M1/M2 voor cat. AB/C.Zondag 18 juli pony’s klassen M1, M2 cat.DE en Z1, Z2 cat. C/DE.23 t/m 25 juli 2021 – springen voor pony’s en paarden Vrijdag 23 juli paarden klasse B en pony’s klassen B cat. AB/C/DE Zaterdag 24 juli paarden klassen L, M, Z en ZZ. Zondag 25 juli pony’s klassen L, M, Z en ZZ cat. AB/C/DE Deze kampioenschappen vinden plaats op de terreinen van manege De Molenheide te Schijndel. Alle rubrieken worden verreden op de wedstrijd-zandbodem. Alle kampioenschappen dressuur worden verreden over 1 proef die beoordeeld wordt door 3 juryleden. De kampioenschappen springen worden verreden over een rijstijlparcours (klasse 😎 of klassiek parcours (klassen L, M, Z en ZZ) met barrage.Omdat dit door de geldende restricties niet mogelijk is zullen er ook op de Hippiade in week 33 van woensdag tot en met zondag geen rubrieken voor teamdressuur, afdelingsdressuur en verenigingskampioenschap worden verreden. We zullen proberen om zoveel mogelijk combinaties te laten starten op deze kampioenschappen. Het uiteindelijk aantal is afhankelijk van de dan geldende restricties. Verdere details volgen zo spoedig mogelijk.Hou afstand en blijf gezond!Met vriendelijke groeten,Jacques van der HarstVoorzitter KNHS Regio Noord-Brabant

Leave a reply