[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Klik hieronder voor de selectie(eind)standen outdoor 2019:

Pony’s dressuur en afdelingsdressuur

Pony’s springen

Paarden dressuur en afdelingsdressuur

Paarden springen

(Laatste update 08-07-2019)

Voor vragen omtrent de selectiestanden raadpleeg het desbetreffende disciplinewedstrijdsecretariaat, e-mailadressen zie: Bestuur.

Selectie(eind)standen worden indien nodig bijgewerkt, check deze dus regelmatig.

Tijdens de laatste selectiewedstrijden worden de kringkampioenen gehuldigd; de huldigingen van de paarden dressuurkampioenen zijn te voet, tijdens de prijsuitreikingen, de huldigingen van de kampioenen paarden springen zijn te paard en worden in het dagprogramma ingelast. De huldigingen van de ponykampioenen dressuur en springen zijn op de pony en worden eveneens in het dagprogramma ingelast.

De wedstrijdsecretariaten van de kring geven bij de Regio aan welke deelnemers afgevaardigd worden naar het Regio kampioenschap.

Geselecteerde combinaties dienen zich uiterlijk op maandag 8 juli 2019 in te schrijven via Mijn KNHS, zoekterm Zijtaart.  Reserve combinaties melden zich pas aan via Mijn KNHS als ze van het kringsecretariaat bericht krijgen dat ze alsnog mogen starten.

Geselecteerde viertallen dienen uiterlijk maandag 8 juli 2018 een volledig ingevuld inschrijfformulier te mailen naar wsnoordbrabant@gmail.com Dit formulier staat op de website van de KNHS Regio Noord Brabant

Verdeling startplaatsen outdoor 2019

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”12px”][/vc_column][/vc_row]