Selectiewedstrijden voor de Kringkampioenschappen en afvaardiging naar de Brabantse kampioenschappen

   SPRINGRUITER1                    DRESSUUR ZWART WIT

UPDATE 19 DECEMBER SELECTIEWEDSTRIJDEN:

(inschrijven via www.mijnknhs.nl)

Let op: voor de para-dressuur, viertallen kür op muziek en teamkampioenschappen gelden andere voorwaarden

Kijk hiervoor op:

http://www.knhsregiobrabant.nl/wedstrijden

Selectievoorwaarden: 

Men kan dispensatie aanvragen bij de KNHS als men op 1 dag aan selectiewedstrijden op 2 verschillende locaties wil deelnemen. Klik hier.

Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het starten in de juiste klasse!

Sommige selectiewedstrijden worden in een andere kring verreden.

Wanneer in geval van overmacht of door onverwachte weersomstandigheden een wedstrijd niet door kan gaan wordt het aantal selectiewedstrijden conform het uniform selectiesysteem aangepast. Bij het niet doorgaan van een wedstrijd wordt dit via deze site kenbaar gemaakt.

Tijdens de laatste selectiewedstrijden worden de kringkampioenen gehuldigd; Dressuur paarden in de foyer, de overigen op de pony/het paard tijdens de prijsuitreikingen, tenzij anders vermeld in het vraagprogramma van de organiserende vereniging.

Dressuur en springen pony’s:
Voor het kringkampioenschap kunnen categorieën en klassen worden samengevoegd wanneer er minder dan 2 deelnemers zijn. Op de wedstrijden die zijn aangewezen voor selectie moeten deze door de organiserende vereniging in een samengevoegde rubriek worden gereden.

Het inschrijfgeld van alle selectiewedstrijden in regio Noord-Brabant is vastgesteld op maximaal 9 euro voor de pony’s en 15 euro voor de paarden.

Lees de overige selectievoorwaarden voor deelnemers en organisaties in het uniform selectiesysteem en aanvullend reglement van kring EDK.

.