27 November 2016: Veulendiploma

veulendiploma   veulen   michelle

Op zondag 27 november organiseert Kring Eindhoven de Kempen het diplomarijden bij manege de Meulenhaoi in Reusel. Op deze dag organiseren wij het veulendiploma!! Het veulendiploma is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar die spelenderwijs meer willen leren over de verzorging en het rijden van hun pony.

Inhoud veulendiploma klik hier

Graag zou ik uiterlijk 28 oktober via mail vernemen welke ruiters en amazones deel willen nemen aan het diplomarijden. Bijgevoegd vindt u een exceldocument met daarin de gevraagde gegevens. Wilt u deze zo compleet mogelijk invullen. Niet volledig ingevulde formulieren kan de KNHS niet in behandeling nemen. Het persoonsnummer is niet verplicht voor het veulendiploma!!!

Invulformulier hier downloaden

Voor het diplomarijden wordt voor het theoretisch gedeelte gebruik gemaakt van het boek Bixie bieb. Voor degenen die nog niet in het bezit zijn van deze leerstof heb ik nog een enkel exemplaar (€10, wordt verrekend via Kring aan vereniging) ter overname liggen. In de excelsheet is een kolom opgenomen waarin u kwijt kan welke deelnemers wel of niet in het bezit zijn van deze leerstof.

Kosten: Diploma €3,- / Boek Bixie bieb €10,-

Wanneer er verder nog vragen zijn stel ze gerust per mail: jeugdruiterbegeleidingkringedk@gmail.com

Een verslag  van deze dag vind je in het Archief jeugdactiviteiten.